LNG is een brandstof die steeds meer in opkomst is. Dit dankzij de duurzame eigenschappen en lagere prijs. En door de sterke groei van het aantal stations waar LNG kan getankt worden, is het een volwaardig alternatief geworden voor de klassieke diesel.

Al verkrijgbaar op 29 locaties

Met de GO tankkaart kunt u al op 29 strategische locaties in België en Nederland LNG tanken. Wij werken samen met de grote aanbieders zoals Drive Systems, Romac en nu ook met PitPoint. De kaart hieronder geeft een overzicht, u kunt alle alle locaties in detail bekijken in de station finder (selecteer 'LNG' onder 'Brandstoffen').

LNG stations

Eén tankkaart, vele mogelijkheden

De overstap naar een andere brandstof is een belangrijke strategische keuze die vaak niet in één keer gemaakt is voor het volledige wagenpark. De GO tankkaart is hiervoor de juiste oplossing. U heeft een ruime keuze aan brandstoffen waaronder diesel, CNG, LNG en HVO én dit op een groot netwerk. Zo vindt u altijd de juiste brandstof dicht in de buurt!

Brandstof instellen per kaart

Verandert bijvoorbeeld uw chauffeur van voertuig en brandstof? Dan verandert de GO tankkaart met u mee: u heeft de flexibiliteit om per pas in te stellen welke brandstof er mee getankt mag worden. Dit biedt extra veiligheid en beperkt eventueel misbruik.

Wij denken graag mee

Onze Accountmanagers zijn goed geïnformeerd over de verschillende beschikbare alternatieve brandstoffen en denken met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Ze beantwoorden vrijblijvend al uw vragen.

Krijg vrijblijvend advies

Laat via bovenstaande button uw gegevens achter, dan bellen we u terug. Of u kunt direct contact opnemen met uw Account Manager.