GO tankkaart

De voordelige alles-in-één tankkaart voor elk bedrijf

Met de GO tankkaart wordt tanken – en alles wat daarbij komt kijken – zo makkelijk mogelijk. Het uitgebreide netwerk, de commercieel aantrekkelijke voorwaarden en de extra services zorgen ervoor dat de GO tankkaart ook voor uw organisatie de slimste keuze is!

Uitgebreid netwerk

Met de GO tankkaart heeft u toegang tot meer dan Texaco, Esso, Q8, Gabriëls-Power, Maes en G&V tankstations in België en zelfs tankstations in Europa. Zo is er altijd een locatie bij u in de buurt!

Zo’n 410 stations in België zijn ook geschikt voor trucks. Op Europees niveau zijn dit 2.600 stations, met name in Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Deze truckstations zijn strategisch goed gelegen en beschikken over de nodige truckvoorzieningen.

Lage kosten

Bij aanvang wordt éénmalig een activatiebedrag van €15 (excl. BTW) in rekening gebracht. Daarnaast betaalt u maandelijkse kaartkosten per kaart per maand (tussen €0,49 en 1,99 afhankelijk van het totale aantal tankkaarten dat u heeft). Met de GO tankkaart geniet u van kortingen op de brandstofprijzen.

Webportaal

Om uw brandstofbeheer sterk te vereenvoudigen is er een speciaal webportaal. Dit online management systeem geeft actuele informatie over kaarten, transacties, facturen en limieten.

Flexibiliteit en controle

De GO tankkaart is aan te passen aan uw wensen. Zo is het o.a. mogelijk om kaarten te blokkeren, nieuwe kaarten aan te maken en (tijds)limieten in te stellen. Veel zaken regelt u eenvoudig zelf via het webportaal wanneer het u uitkomt.

Eén verzamelfactuur

U ontvangt één periodieke verzamelfactuur voor al uw aankopen van brandstof en optioneel autogerelateerde producten en diensten zoals carwash, olie en ruitensproeiervloeistof.

GO tankkaart app

Via de gratis GO tankkaart app met routeplanner vindt u makkelijk alle tankstations die aangesloten zijn op het GO netwerk. Het overzicht wordt dagelijks bijgewerkt en is dus altijd up-to-date!

Télécharger sur l'AppStore   Télécharger sur GooglePlay

Veiligheid

Het is 24/7 mogelijk om gestolen of verloren kaarten te blokkeren. Daarnaast is het mogelijk om een tanklimiet per kaart in te stellen.

Extra services en producten

Afhankelijk van uw wensen en type bedrijf kunt u diverse extra services en producten aan uw kaart koppelen, zoals alternatieve brandstoffen, CO2-compensatie en carwash. Een compleet overzicht van de mogelijkheden vindt u terug op de Extra's pagina.


Geschikt voor elk type bedrijf

De GO tankkaart is dankzij de vele voordelen geschikt voor ieder bedrijf, van zelfstandige met één voertuig tot logistieke vervoerder met een (groot) aantal trucks. Klik op de onderstaande button om de GO tankkaart direct aan te vragen.

Direct tankkaart aanvragen