De voordelige alles-in-één tankkaart voor elk bedrijf

Met de GO tankkaart wordt tanken - en alles wat daarbij komt kijken – zo makkelijk mogelijk gemaakt. Het uitgebreide netwerk, de commercieel aantrekkelijke voorwaarden en de extra mogelijkheden zorgen ervoor dat de GO tankkaart ook voor uw organisatie de slimste keuze is!

Uitgebreid netwerk

Met de GO tankkaart heeft u toegang tot meer dan 1.230 Esso, Texaco, Q8, Octa+, Maes en G&V tankstations in België en zelfs 4.940 tankstations in Europa. Zo is er altijd een locatie bij u in de buurt!

Zo’n 175 stations in België zijn ook geschikt voor trucks. Op Europees niveau zijn dit 2.100 stations, met name in België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Deze truckstations zijn strategisch goed gelegen en beschikken over de nodige truckvoorzieningen.

Lage kosten

Bij aanvang wordt éénmalig een activatiebedrag van €15 (excl. BTW) in rekening gebracht. Daarnaast betaal je gunstige maandelijkse kaartkosten per kaart per maand. Met de GO tankkaart geniet je vaste kortingen op de brandstofprijzen.

Webportaal

Om het beheer van uw wagenpark sterk te vereenvoudigen hebben we een speciaal webportaal ontwikkeld. Dit online management systeem geeft real-time informatie over kaarten, transacties, facturen en limieten.

Flexibiliteit en controle

De GO tankkaart kunt u volledig naar wens samenstellen. Zo is het o.a. mogelijk om zelf kaarten te blokkeren, zelf nieuwe kaarten aan te maken en (tijds)limieten in te stellen. Dit regelt u eenvoudig zelf via het webportaal wanneer het u uitkomt.

Eén verzamelfactuur

U ontvangt één periodieke verzamelfactuur voor al uw aankopen van brandstof en optioneel carwash, olie, ruitensproeiervloeistof en shopartikelen.

GO tankkaart app

Via de gratis GO tankkaart app met routeplanner vindt u makkelijk alle tankstations die aangesloten zijn op het GO netwerk. Het overzicht wordt dagelijks bijgewerkt en is dus altijd up-to-date!

Télécharger sur l'AppStore   Télécharger sur GooglePlay

Veiligheid

U kunt kiezen voor een persoonlijke pincode en daarnaast is het ook mogelijk om een tanklimiet per kaart in te stellen. Het is 24/7 mogelijk om gestolen of verloren kaarten te blokkeren.

Slimme extra services

Afhankelijk van uw wensen en type bedrijf kunt u diverse extra services aan uw kaart koppelen, zoals CO2 compensatie en BTW en accijnsrecuperatie. Een compleet overzicht van de mogelijkheden vindt u terug op de Services pagina.


Geschikt voor elk type bedrijf

De GO tankkaart is dankzij de vele voordelen geschikt voor ieder bedrijf, van zelfstandige met één voertuig tot logistieke vervoerder met een (groot) aantal trucks. Klik op de onderstaande button om de GO tankkaart direct aan te vragen.
Direct tankkaart aanvragen

Meer weten?

Benieuwd naar de GO tankkaart? Wij denken graag mee over de beste oplossing voor uw organisatie.
We zijn telefonisch bereikbaar op 03 - 304 85 26.