GO platform

De wereld van fleet management verandert snel. We spelen hierop in door structureel in technologie te investeren, om daardoor de gebruiksvriendelijkheid van onze GO tankkaart te verbeteren. Ons nieuw besturingssysteem "GO platform" is het perfecte voorbeeld van het uitdragen van deze ambitie. Met het GO platform vervangen wij vanaf 1 juni ons huidige systeem, door een nieuw, gebruiksvriendelijker systeem dat klaar is voor de toekomst. Het GO platform wordt het technologische hart voor alle activiteiten rond de GO tankkaart.

Dit nieuwe platform is door WEX ontwikkeld, waardoor we de vrijheid hebben om onze processen continu te verbeteren en te optimaliseren. Met het GO platform zorgen we dat u altijd up-to-date uw fleet kunt managen. Dit nieuwe platform brengt ook wat veranderingen met zich mee.
  
<!--

BELANGRIJK

 • UPDATE: Om het webportaal aan het nieuwe GO platform te koppelen en de nodige updates uit te voeren, zal het webportaal niet beschikbaar zijn van dinsdag 26 mei t/m maandag 1 juni. U kunt tijdens deze periode onze klantenservice contacteren voor dringende zaken zoals het blokkeren van kaarten of het melden van problemen.
 • De facturatie van mei zal afgesloten worden op vrijdag 29 mei. De transacties van 30 en 31 mei worden meegenomen naar de volgende facturatieperiode.

Wij danken u alvast voor uw begrip.

-->

Beter inzicht via nieuwe facturen

Door het nieuwe systeem hebben we de mogelijkheid om het huidige facturatieproces te optimaliseren, zodat u beter overzicht krijgt in uw facturen.

Meer informatie

De vervaldatum van uw tankkaart

In het nieuwe systeem houden we vast aan de afloopdatum van iedere tankkaart. De gebruiksduur van onze tankkaart is standaard 3 jaar. Zo wordt de levensduur van iedere tankkaart steeds optimaal benut. U ontvangt van ons automatisch, twee maanden op voorhand, een overzicht met welke tankkaart er vernieuwd zal worden.

De gegevens op uw tankkaart

Voortaan communiceren we alle beschikbare gegevens op elke tankkaart: kaartnummer, bedrijfsnaam, bestuurdersnaam, kenteken en afdeling*. Hierdoor hoeft u niet meer in het webportaal aan te geven per tankkaart welke gegevens u op de tankkaart gedrukt wilt hebben.

*afdeling pas later dit jaar beschikbaar.

Standaardinstellingen bepalen

U kunt voortaan in het webportaal via uw klantaccount standaardwaarden voor uw nieuwe tankkaarten instellen. Stel zo uw standaard brandstofproducten, kaartlimieten en services in. Het blijft uiteraard steeds mogelijk om deze per kaart aan te passen.

Efficiënter uw tankkaart limieten aanpassen

Het proces voor het aanpassen van limieten in het webportaal hebben we overzichtelijker ingericht. Hierdoor wordt het voor u makkelijker om bepaalde limieten aan een specifieke kaart toe te schrijven. U kunt op deze manier in het webportaal gemakkelijker uw limiet wensen per tankkaart doorvoeren.

Kies voortaan uit 16 tijdsopties

Door het nieuwe systeem, kunt u voortaan in het webportaal uit 16 tijdsopties kiezen, waardoor u niet langer voor iedere dag apart de instellingen van uw tankkaart hoeft in te stellen. Standaard is uw kaart 24/7 beschikbaar.

Meer informatie

Direct inzicht in uw "toekomstige blokkade" kaarten

Door verfijning van het systeem is het nu mogelijk om ook de einddatum te zien voor kaarten met een ingestelde einddatum. Deze krijgen voortaan de status “actief” in combinatie met de ingestelde einddatum in plaats van "toekomstige blokkade". Deze einddatums kunt u daarnaast binnen het webportaal zelf instellen.

Tolbox Télépéage Frankrijk

Maakt u reeds gebruik van een télépéage tolbox via de GO tankkaart? De informatie over uw tolboxen is tijdelijk niet beschikbaar op het webportaal en is later dit jaar terug beschikbaar. Onze klantendienst helpt u in deze tussenperiode graag verder.

Algemeen overzicht tankkaarten

Het geüpdatet webportaal biedt een voortaan een duidelijker en uitgebreider algemeen overzicht van uw tankkaarten. Het overzicht toont al uw tankkaarten in één lijst en heeft uitgebreide filtermogelijk-heden. Zo heeft u in één oogopslag een beter zicht op uw tankkaarten.

Veelgestelde vragen

 • Ontbrekende facturen
  Sommige klanten hebben sinds begin juni geen facturen meer ontvangen. We raden u aan om te controleren of de facturen niet in uw spamfolder staan. Onze e-mails worden verzonden vanaf een @wexinc.com account. We raden aan om de instellingen van uw e-mailclient te controleren om er zeker van te zijn dat @wexinc.com adressen niet worden geblokkeerd als spam.U kunt uw facturen ook altijd bekijken en downloaden in het GO webportaal. In het GO webportaal ziet u in de bovenste werkbalk de kop "Facturen". Als u daarop klikt, ziet u direct een overzicht van al uw facturen. U kunt ze per datum rangschikken om uw meest recente facturen gemakkelijk te vinden en te downloaden.. Als u nog geen toegang heeft tot de webportaal, kunt u zich aanmelden via deze link.
 • Korting
  De kortingen en toegepaste prijzen worden op een andere manier dan voorheen op de factuur getoond. Als u tankt aan de pompprijs of de pompprijs geldt als de laagste prijs binnen de berekening "Lowest of the two", dan wordt deze pompprijs vermeld in "prijs per eenheid" en is "korting" 0 euro. Indien de lijstprijs of de officiële prijs (afhankelijk van het land) minus uw korting van toepassing is, dan wordt in "prijs per eenheid" de lijstprijs of de officiële prijs vermeld en in "korting" de toegepaste korting.
 • E-invoices
  Onze e-invoices worden momenteel verzonden via één enkele e-mail per factuurperiode. Deze e-mail bevat meerdere bijlages: één overzicht en daarnaast een aparte bijlage voor iedere factuur (per land). We kijken ook naar de mogelijkheid om een aparte e-mail per factuur te sturen.
 • Wat is het verschil tussen het GO platform en het webportaal?
  GO platform is ons nieuwe besturingssysteem. Dit systeem beheert o.a. onze gegevens en stuurt verschillende programma’s aan, waaronder het webportaal. Zo zullen in het webportaal ook enkele updates doorgevoerd worden.

Heeft u toch nog een vraag?

We hopen dat alles duidelijk is. Heeft u toch nog een vraag?
Onze medewerkers helpen u graag verder.

Contact