Veelgestelde vragen

FAQ

GO Netwerk

De GO tankkaart wordt geaccepteerd bij meer dan 1.250 stations in België en 5.100 stations in Europa. Voor een handig en makkelijk overzicht van alle locaties waar u terecht kunt met uw GO tankpas, hebben wij een handige app met een altijd actueel overzicht van alle tankstations. Download ‘m in een handomdraai via onderstaande link of kijk op de station finder op deze website.

Télécharger sur l'AppStore   Télécharger sur GooglePlay

Voorkom misbruik van uw tankkaart

Veiligheid is belangrijk. Niet alleen als u onderweg bent, maar ook bij het gebruik van uw tankkaart. Met onze 10 gouden GO veiligheidstips zorgt u ervoor dat uw tankkaart een veilig betaalmiddel is en blijft.

  • Laat uw tankkaart nooit achter in uw voertuig.
  • Schrijf uw pincode nooit op de tankkaart.
  • Bewaar uw pincode en tankkaart nooit samen.
  • Blokkeer uw tankkaart ook bij inbraak waarbij uw kaart niet werd gestolen. Het is mogelijk dat uw kaart onrechtmatig is gekopiëerd.
  • Zelf een pincode kiezen? Kies voor een niet voor de hand liggende cijfercombinatie.
  • Zorg dat anderen nooit meekijken wanneer u uw pincode ingeeft.
  • Blokkeer uw tankkaart onmiddellijk in geval van diefstal of verlies.
  • Blokkeer de tankkaart indien een werknemer het bedrijf verlaat.
  • Personaliseer uw tankkaart: kies een gepaste limiet en beperk bv. de dagen dat je kunt tanken.
  • Zorg dat iedere kaart binnen uw bedrijf een andere pincode heeft.

Onderneem onmiddellijk actie

Blokkeer onmiddellijk uw tankkaart bij verlies, diefstal, en zelfs bij de minste twijfel. U kunt uw tankkaart blokkeren via het webportaal of door te bellen naar: +32 2 808 29 28 (24/7 bereikbaar).

Belangrijk: sla het telefoonnummer +32 2 808 29 28 op in uw telefoon, zo kunt u ons altijd makkelijk bereiken. Wij wensen u een veilige reis!

Go ‘The easy way’

De GO tankkaart is een vernieuwde versie van de Go ‘The easy way’ tankkaart. Er is geen verschil tussen de kaarten, alle producten en services die wij aanbieden kunnen met beide kaarten betaald worden. Uw Go ‘The easy way’ tankkaart blijft gewoon geldig. Zodra uw Go ‘The easy way’ tankkaart verloopt, ontvangt u automatisch een nieuwe GO tankkaart.

Overname door WEX

De meestgestelde vragen met betrekking tot de overname kunt u terugvinden via onderstaande link. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice.

Klik hier voor meer informatie

Maatregelen COVID-19

Naar aanleiding van COVID-19 hebben we aantal voorzorgsmaatregelen genomen om het risico voor de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers te minimaliseren.

Meer informatie

Facturen

De facturen van de afgelopen 13 maanden kunt u gratis raadplegen en downloaden via het GO tankkaart webportaal. In het webportaal klikt u op ‘Transacties’ en daarna ‘Factuur archief’.
Wanneer u een duplicaat van een factuur per post wenst te ontvangen, kunt u uw aanvraag mailen beneden. Wij brengen hiervoor € 2,50 per factuur voor in rekening.

Webportaal

U kunt zich gratis registreren via deze link. In het portaal vind u een volledige uitleg over de werking ervan. Via het webportaal heeft u inzicht in uw verbruik, uw facturen en kunt u uw passen beheren.
Bent u uw wachtwoord vergeten? Ga naar het webportaal via deze link, vul uw “user name” in en druk dan op “Forgot Your Password?” Zo kunt u snel een nieuw wachtwoord ontvangen.
Uw user name is altijd het e-mailadres wat u heeft opgegeven.

Tankkaart

U kunt een extra kaart aanvragen via het webportaal. Klik hier om in te loggen in het webportaal. U kunt ook de extra kaarten aanvragen middels het aanvraagformulier hieronder. Wij brengen hiervoor € 5 per aanvraag voor in rekening.

Uw tankkaart kunt u blokkeren op het webportaal. Bent u onderweg dan kunt u ook altijd bellen: +32 2 808 29 28.

Wijzigen gegevens

Wijzigingen van uw gegevens kunt u aan ons doorgeven via het onderstaande formulier.

Select topics to display related questions

Vul hier uw vraag in

Beste klant,

We ondervinden momenteel technische storingen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Wij helpen u graag, maar door de omstandigheden is onze Customer Service momenteel telefonisch minder goed bereikbaar dan gewoonlijk. U kunt ons ook via e-mail bereiken op go.belgium@wexinc.com. Wij beantwoorden alle e-mails zo spoedig mogelijk. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Klantenservice

E-mail: go.belgium@wexinc.com

Tip: Vermeld uw klantnummer voor een vlottere afhandeling.

Nieuwe klanten

E-mail: gocard.be@wexinc.com

Heeft u nog geen GO tankkaart? Contacteer ons en wij helpen u snel vooruit!

Credit afdeling

E-mail: creditbenelux@wexinc.com

De credit afdeling helpt u met al uw vragen omtrent een betaling.

Bel ons

Telefoon: +32 2 808 29 28

Buiten kantooruren kunt u dit nummer ook gebruiken om dringende problemen met uw GO tankkaart te melden of om een tankkaart direct te blokkeren.

Adres

WEX Fleet Europe
Spoorstraat 200
4811 BH Breda
Nederland

Internationale contactgegevens

chat
close

Bereken uw besparing!