FAQ

Hoe (de)activeer ik brandstoftypes?

U heeft de flexibiliteit om per tankkaart te bepalen welke brandstoffen ermee getankt kunnen worden. In het GO webportaal kunt u ‘Diesels’ en/of ‘Benzine & LPG’ kiezen. Voor het (de)activeren van andere brandstoffen op uw tankkaarten, vragen we u om contact op te nemen met Sales.

Brandstoffen (de)activeren in het GO webportaal:

1. Eenmaal ingelogd, klik op Kaarten in de groene menubalk.
  2. Klik in de lijst op het betreffende kaartnummer.
  3. Scroll naar ‘Kaart producten’ en klik op een potloodje.

1. Selecteer de gewenste brandstofopties en vergeet niet op Opslaan te klikken.

Inloggen GO webportaal
Maak een gratis account aan