Welkom bij 5470 stations

Met de GO tankkaart heeft u toegang tot meer dan 1.420 Texaco, Esso, Q8, Gabriëls-Power, Octa+, Maes en G&V tankstations in België en zelfs 5.470 tankstations in Europa. Zo is er altijd een locatie bij u in de buurt! Een heleboel stations zijn ook geschikt voor trucks.

Tanken met korting

U geniet met de GO tankkaart van een mooie korting. In België wordt de korting berekend op de officiële brandstofprijs. En indien de prijs aan de pomp nog lager zou zijn dan de officiële prijs minus uw korting, wordt de laagste prijs gefactureerd. Benieuwd naar uw korting? U ontvangt deze via “Direct tankkaart aanvragen” of “Meer info ontvangen”.

Duidelijke facturatie

Per facturatieperiode ontvangt u een heldere factuur per land. Inclusief een overzicht van al uw transacties, handig gerangschikt per afdeling en per tankkaart.

Duurzame oplossingen

Tank schonere brandstoffen zoals Neste MY, HVO, LNG en CNG. Of verduurzaam uw wagenpark met de (optionele) CO2-compensatie service.

Handig webportaal

Het GO webportaal is een handige online tool waarmee u achter het stuur zit van het beheer van uw tankkaarten. Bekijk er bijvoorbeeld al uw transacties en facturen.