WEX lanceert ESG-rapport

Sinds de oprichting meer dan 35 jaar geleden is WEX uitgegroeid tot een wereldleider in financiële technologie-oplossingen. Alle producten en diensten die WEX aanbiedt, hebben als doel om het bedrijfsleven en dat van eindgebruikers te vergemakkelijken met respect voor de klanten, partners en werknemers die hebben bijgedragen aan het succes van WEX.

Wij zijn dan ook trots op het eerste ESG-rapport (Environment, Society and Governance) (Engels) waarin de prestaties van WEX op dit gebied in 2020 worden belicht.

Ons bedrijf heeft zich altijd bezig gehouden met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met dat in het achterhoofd, weerspiegelt dit rapport WEX haar streven naar voortdurende verbetering en continue inspanning om een nog duurzamer en veerkrachtiger bedrijf te worden.

We zijn nog in de beginfase van het ontwikkelen en structureren van ons ESG-programma, maar we zijn trots op het erfgoed, de cultuur en de vooruitgang van WEX. Hierbij staan we altijd open voor uw feedback en stellen uw bijdrage aan deze reis erg op prijs.