We hebben de GO tankkaart app verbeterd

Dit keer niet alleen technische wijzigingen onder de motorkap, maar aanpassingen die direct het gebruiksgemak van de GO app verbeteren:

Nog sneller tankstations vinden

De indeling van het homescreen is flink aangepast en verbeterd. Via duidelijke knoppen vindt u nog sneller het tankstation dat u zoekt binnen het uitgebreide GO netwerk. Zo hebt u in één klik een kaart met de weergave van de stations in uw omgeving, een uitgebreide zoekfunctie, een overzichtelijke lijst met de dichtstbijzijnde stations of een handige routeplanner.

Makkelijker filteren tankstations

Het is nu nog eenvoudiger om door ons groot netwerk te filteren via "zoek een station". Dankzij het verbeterde keuzemenu kunt u makkelijker en sneller uw keuze aanduiden.

Toegang webportaal

Het webportaal is nu ook vanuit de app eenvoudig bereikbaar. De toegang tot het webportaal vindt u onderaan op het homescreen en in het menu dat verschijnt als u op de drie streepjes links bovenaan in de app klikt.

We adviseren u om de app op de voor u gebruikelijke manier te updaten, als u bovenstaande verbeteringen niet automatisch te zien krijgt. Veel gebruiksplezier met de vernieuwde GO tankpas app!

Indien u de gratis GO tankpas app nog niet gebruikt, download hem nu:

App Store
Google Play