Het GO webportaal is geüpdatet: nieuw rapport en extra mogelijkheden

Deze nieuwe toevoegingen maken het beheer van uw tankkaarten nog gemakkelijker:

Laatste kilometerstand rapport

Met dit rapport ziet in één oogopslag de laatste kilometerstand per tankkaart. Zo indentificeert u bijvoorbeeld snel voertuigen die op korte termijn vervangen moeten worden. U vindt het rapport onder Grafieken en Rapporten > Rapporten > Kaarten > Laatste kilometerstand.

Tankkaarten aanmaken direct vanuit uw account

Als u in het webportaal direct vanuit uw accountpagina tankkaarten aanmaakt, dan zijn uw accountgegevens al voor u ingevuld bij de eerste stap.
Ga hiervoor naar uw accountpagina en klik aan de rechterkant op Cards en daarna op de button Nieuwe kaart(en).

Kenteken bij twee-kaarten transacties

Gebruikt u het twee-kaarten systeem? Met dit systeem moet een chauffeur zowel een voertuigkaart als een bestuurderskaart gebruiken om te kunnen tanken. Voortaan vindt u ook het kenteken terug in het webportaal. Het kenteken bekijkt u onder Grafieken en Rapporten > Rapporten > Transacties > Alle data in de kolom Kenteken voertuigkaart.

Meer gebruiksgemak bij meerdere accounts

U blijft voortaan ingelogd op één account als u switcht tussen verschillende tabs. Daarnaast kunt u vanaf nu ook zoeken op klantnummer bij het aanmaken van nieuwe tankkaarten. Dit is vooral handig als u meerdere klantaccounts bij ons heeft onder dezelfde bedrijfsnaam.

We hopen dat u veel gemak ervaart van deze verbeteringen. Als u verder nog vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inloggen GO webportaal
Maak een gratis account aan