Neste MY

Kies bestemming fossielvrij

Neste MY Renewable Diesel™ helpt bedrijven hun klimaatdoelen te bereiken door de uitstoot van broeikasgassen (BKG) van wegtransport meteen ingrijpend te verminderen. Neste MY is geschikt voor alle dieselmotoren. De schone, duurzame brandstof heeft een vergelijkbare chemische samenstelling en prestaties als gewone diesel, maar is fossielvrij* en vermindert de uitstoot van broeikasgassen (CO2e) tot wel 90%**. Geen verdere investeringen in voertuigen of infrastructuur: u hoeft enkel te tanken en te rijden. Stap vandaag over op duurzame diesel en maak een echt verschil!

Tank Neste MY met de GO tankkaart

De beschikbaarheid van Neste MY groeit hard. In Nederland tankt u het al op ruim 110 locaties. Na de introductie in België in juli 2021, zal ook hier de beschikbaarheid van Neste MY snel uitbreiden.

Om Neste MY te activeren op uw tankkaart(en) of voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met onze Accountmanagers.

De voordelen van Neste MY

Vermindert de uitstoot van broeikasgassen.
Tot wel 90% lagere uitstoot van broeikasgassen (CO2e) vergeleken met fossiele diesel.

Beter voor het milieu
Gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen, zoals afval en restoliën en ‑vetten. De brandstof helpt om uw klimaatdoelen te bereiken door de uitstoot van broeikasgassen meteen te verminderen.

Snel en makkelijk overstappen
Geschikt voor alle dieselmotoren, zonder extra investeringen in uw wagenpark of infrastructuur. Gewoon tanken en rijden!

Lees alle voordelen op de website van Neste MY

Volg de druppel en ontdek hoe Neste MY de prestaties van uw wagenpark kan verbeteren:

 
* Koolstofemissies door het gebruik van hernieuwbare diesel zijn nihil, aangezien de hoeveelheid koolstofdioxide uit biobasis die vrijkomt bij de verbranding, gelijk is aan de hoeveelheid die de hernieuwbare grondstof eerder heeft opgenomen. (bron: www.neste.be/neste-my-renewable-diesel-be-nl)

** De methode om de uitstoot over de levenscyclus en de vermindering ervan te berekenen, voldoet aan de EU-richtlijn hernieuwbare energie (2009/28/EC). (bron: www.neste.be/neste-my-renewable-diesel-be-nl)

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel of mail naar