Alternatieve brandstoffen

Duurzame oplossingen

Er zijn tegenwoordig meerdere alternatieve brandstoffen beschikbaar die interessant kunnen zijn voor uw wagenpark. Met de GO tankkaart bieden wij alternatieve brandstoffen die veel voordelen kunnen opleveren: CNG en LNG. Deze brandstoffen kennen een forse opmars en zijn vaak al een volwaardig alternatief voor de reguliere fossiele brandstoffen. Vanuit de GO tankkaart denken wij op transparante wijze mee over een optimaal en duurzaam brandstofbeheer.

Onze uitgangspunten: duurzaamheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie.

Duurzaamheid

De overheid heeft ambitieuze doelen gesteld om de CO2-uitstoot te verminderen. Mobiliteit en transport leveren een belangrijke bijdrage aan deze ambities. Dat uit zich in verschillende belastingvoordelen. Daarnaast wordt de inzet van duurzame voertuigen steeds vaker gewaardeerd in offertetrajecten. Kortom, alternatieve brandstoffen zullen alleen maar aan populariteit winnen.

Mocht u de overstap naar alternatieve brandstoffen nog niet kunnen of willen maken, dan biedt de GO tankkaart een duurzaamheidsoplossing voor diesel- en benzinevoertuigen middels het CO2-compensatieprogramma. Als u voor de optie CO2-compensatie kiest, betaalt u per getankte liter brandstof een vaste bijdrage. De rest loopt automatisch: de betaalde bijdrage wordt in duurzame energieprojecten geïnvesteerd om de gereden CO2-uitstoot volledig te compenseren. De CO2-bijdrages lopen via uw tankkaartfacturatie.

Flexibiliteit

Bedrijven wensen graag dezelfde flexibiliteit te behouden als bij benzine en diesel. Waar bent u immers met zuiniger rijden als u kilometers moet omrijden om te kunnen gaan tanken? Met de GO tankkaart bieden wij een uitgebreid netwerk van tankstations waar alternatieve brandstoffen verkrijgbaar zijn. De betreffende stations vindt u gemakkelijk via de station finder.

Kostenefficiëntie

Zowel de prijs voor de brandstoffen als de (meer)prijs voor uw wagenpark spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke keuze. Onze Account Managers staan u graag bij met advies. Laat uw gegevens achter en we bellen u snel vrijblijvend terug.

Lees meer over:

CNG LNG
 
 

Voordelen GO tankkaart

 • toegang tot de nieuwste brandstoffen met één tankkaart
 • landelijk en sterk groeiend netwerk van alternatieve brandstoffen
 • altijd vaste korting
 • ervaren sales team om u te adviseren
 • Meer weten?

  Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw trucks of wagenpark te bespreken.
  Bel of mail naar

  Of laat uw gegevens achter via onderstaande button en we bellen u z.s.m. terug:

  Neem contact met mij op