5 Essentiële tips voor een veilig gebruik van uw tankkaart

Uw veiligheid is een topprioriteit, niet alleen op de weg maar ook wanneer u uw tankkaart gebruikt. Om u een zorgeloze tankkaartervaring te verzekeren, zetten we hieronder vijf eenvoudige tips voor een veilig gebruik van uw tankkaart op een rijtje. Door deze tips te volgen, geniet u steeds de gemoedsrust die u van uw tankkaart verwacht.

 1. Let op voor skimming
  Wees op uw hoede voor skimmingapparaten wanneer u uw tankkaart gebruikt.
  Krassen op uw kaart kunnen erop wijzen dat uw kaart is geskimd.
 2. Privacy is belangrijk
  Voorkom dat anderen over uw schouder meekijken wanneer u uw pincode invoert en maak het onmogelijk om uw code te filmen door uw hand boven het klavier te houden.
 3. Houd uw pincode geheim
  Schrijf uw pincode nooit op uw tankkaart en bewaar ze niet samen.
 4. Bescherm uw kaart
  Bewaar uw tankkaart veilig en laat ze nooit in uw wagen liggen.
 5. Onderneem snel actie
  Als u uw tankkaart kwijt bent of als er is ingebroken in uw wagen, blokkeer de kaart dan onmiddellijk om mogelijk misbruik te voorkomen.

Als u deze tips volgt, is en blijft uw tankkaart een veilig betaalmiddel.

Gratis afdrukbare poster

Om het veilige gebruik van de tankkaart te promoten, bieden we een gratis afdrukbare poster aan, die u kunt ophangen in kantines, depots en andere relevante ruimtes, zodat uw hele team duidelijke richtlijnen krijgt. Download en print de poster vandaag nog, zodat iedereen in uw team zijn tankkaart veilig en met een gerust gemoed kan gebruiken!

 

Hoe een tankkaart blokkeren

Het blokkeren van een tankkaart - en het wijzigen van de instellingen - doet u 24/7 snel en eenvoudig via het GO webportaal. Om een tankkaart in het geval van verlies of diefstal te blokkeren, of bij twijfel over bepaalde transacties, kunt u ook bellen naar . Sla dit nummer op in uw telefoon, zodat u dit altijd bij de hand heeft.