FAQ

Hoe geef ik een collega toegang tot het webportaal?

U kunt als hoofdgebruiker zelf gratis nieuwe gebruikers toevoegen die in uw GO webportaal mogen werken. Hierbij bepaalt u zelf voor iedere gebruiker welke informatie hij kan bekijken of aanpassen.

Hoe een gebruiker toevoegen in het GO webportaal:

1. Eenmaal ingelogd, klik op Gebruikers in de groene menubalk.
  2. Klik op de blauwe button Nieuw rechts bovenaan in het scherm (let op: u ziet deze button alleen als u hoofdgebruiker bent). Er opent nu een formulier.

1. Vul het formulier in met de gegevens van de nieuwe gebruiker. Hier bepaalt u ook de toegangsrechten voor de nieuwe gebruiker. Tip: een overzicht van de verschillende toegangsrechten vindt u in de uitgebreide handleiding onder 'Help' in het webportaal zelf.
  2. Klik op Opslaan. De nieuwe gebruiker krijgt automatisch een e-mail met een link om een eigen wachtwoord in te stellen. Daarna kan hij in uw GO webportaal aan de slag!

Inloggen GO webportaal
Maak een gratis account aan