FAQ

Hoe stel ik in wanneer een tankpas gebruikt kan worden?

Wanneer een tankpas kan worden gebruikt, kunt u instellen in het GO webportaal.

Een tijdslimiet instellen in het GO webportaal:

1. Eenmaal ingelogd, klik op Kaarten in de groene menubalk.
  2. Bovenaan de lijst met Kaartnummers vindt u de kolom ‘Restrictie: Dag en tijd’. (Afhankelijk van uw schermgrootte moet u hiervoor naar rechts scrollen.)
  3. Achter het betreffende kaartnummer klikt u op het potloodje.

1. Er opent nu een menu met 16 tijdsopties. Selecteer de gewenste optie en vergeet niet op Apply te klikken.

Inloggen GO webportaal
Maak een gratis account aan

chat
close

Bereken uw besparing!