FAQ

Informatie over de BSP finder app (Nijol / Salland)

De BSP finder app is stopgezet. Voortaan kunt u gebruik maken van de gratis GO tankpas app.

De GO tankpas app installeren
Download de app gratis in de App Store of Google Play Store. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u de app direct gebruiken zonder eerst in te loggen.

Télécharger sur l'AppStore   Télécharger sur GooglePlay

Makkelijk een tankstation vinden
In twee stappen vindt u snel een tankstation waar uw tankpas geaccepteerd wordt:

1. Op het homescreen, ga naar Zoek een station.
  2. Bij Type tankpas selecteert u Nijol / Salland. Klik op Filters toepassen.

U kunt ook de station finder op de GO tankpas website gebruiken. Klik op Uitgebreid zoeken. Vervolgens kunt u – net zoals in de app – het type tankpas selecteren. Vergeet niet op Filter toepassen te klikken.